Festivalul International de Sah Florin Gheorghiu – Editia a VI a

Festivalul International de Sah Florin Gheorghiu – Editia a VI a


Project Description

Festivalul Internațional de Șah Florin Gheorghiu care a avut loc în perioada 9-10 martie la ICHB Colentina a fost un eveniment remarcabil!
Competiția a fost organizată pe criterii de vârstă și pregătire, oferind turnee de șah clasic pentru categoriile A-Open, B-U14, C-U12, D-U10 și E-U8, precum și turnee de șah rapid pentru categoriile F-Open, G-U11, H-U9 și I-U7, dedicate jucătorilor începători.
Cu participarea extraordinară a Marelui Maestru Florin Gheorghiu și cu un număr impresionant de 269 de jucători, festivalul a fost cu adevărat memorabil. De asemenea, lansarea cărții “Arta în Viață și în Șah” în limba engleză, de către Marele Maestru Internațional Florin Gheorghiu, în prezența președintelui Federației Române de Șah, Vlad Ardeleanu, a adăugat o notă specială evenimentului.
Fiecare turneu a avut câștigătorii săi, după cum urmează:
Turneul A-Open destinat jucătorilor cu experiență, indiferent de vârstă a fost câștigat de Ignat Matei-Marius – CS Spartac București urmat în clasament de Coman Mihnea-George – CSU ASE București si Carașca Bogdan-Petru – CSU Universitatea De Vest Timișoara.
Turneul B, destinat copiilor sub 14 ani a avut câștigători pe Băbădiță Andrei – CS Hannibal București, Brașoveanu Emilian – CS Smart Galați si Ioniță Eduard Gabriel – CSM Ploiești.
Turneul C, destinat copiilor sub 12 ani a fost adjudecat de Pârvu Răzvan-George – CS Oxygen București, urmat în clasament de Pop Maria Olivia – CS Logic 64 Brașov și Samoilă Rareș-Andrei – CS Oxygen București.
Turneul D – copii sub 10 ani a avut printre câștigători pe Voicu Ștefan – CS MM Mihail Marin București, urmat în clasament de David Teodor Spiridon – CSU București și Vasiloi Leonard – CS MM Mihail Marin București.
Turneul E – copii sub 8 ani a avut următorii câștigători – Szabo Viktor – CS Lura Brașov, Roșu Răzvan-Mihai – CS Minerva Brăila și Calotescu David Andrei – CS Oxygen București.
Turneele de șah rapid, destinate amatorilor au fost câștigate de următorii jucători – Turneul F-Open – Hristov Hristo – Bulgaria, Turneul G-U11 – Urlan Ovidiu Petru – CSS Nr. 1 București, Turneul H-U9 – Dumitrescu Matei – CS Oxygen București și Turneul I-U7 – Ștefan Carol Bogdan – CSU București.
Brigada de arbitri formată din Radu Chirilă, Florin Coman, Bogdan Ulian și Roxana Firaru a asigurat desfășurarea corectă a competiției.
Pozele turneului au fost realizate de Moon Pics – Dani Drăgan și Ioana Oțetea.
Mulțumim tuturor participanților și gazdelor noastre de la ICHB Colentina pentru succesul acestui festival de șah de excepție!
Suntem o mare familie!