Campionatele Nationale de Sah pe Echipe 2019

Campionatele Nationale de Sah pe Echipe 2019


Project Description

In perioada 18-20 iulie 2019 au avut loc la Iasi Campionatele Nationale pe Echipe de Sah Rapid si Blitz, competitii la care Academia de Sah a participat cu 5 echipe.
Dupa cele trei zile de concurs suntem mandri sa evidentiem rezultatele copiilor nostri, rezultate foarte bune si care ne dau speranta ca tot ceea ce facem este in beneficiul copiilor si a sahului.

Avem o echipa campioana nationala la grupa de fete sub 8 ani, echipa formata din Radu Rebecca Aimee, Chirita Ana Alexandra si Iordachescu Xonia Stefania! Felicitari !

La grupa baietilor sub 8 ani am aliniat doua echipe, prima echipa clasandu-se pe locul V la sah rapid iar echipa a doua (sperantele noastre pentru anul viitor) a reusit un rezultat foarte bun pentru experienta lor – locul 12.

La grupa baietilor sub 10 ani am inregistrat locul IV, primul sub podium la sah blitz, loc foarte bun dar, in acelasi timp, dureror, fiind primul loc sub podium.

La grupa fetelor sub 14 ani ne-am clasat pe locul IV, loc foarte bun, tinand cont de competitoarele noastre, cu foarte multa experienta.

Suntem mandri sa evidentiem copiii care au reprezentat Academia de Sah:

Grupa fete sub 8 ani: Radu Rebecca Aimee, Chirita Ana Alexandra si Iordachescu Xonia Stefania.

Grupa baieti sub 8 ani: Bortun Radu Valentin, Dinca Andrei, Zurbagiu Sebastian, Divisevici Luca Andrei, Cornea Mihai Alexandru si Boac Cosmin Mihai.

Grupa baieti sub 10 ani: Petrica Dan Andrei, Tanasie Cosmin si Burcea Andrei.

Grupa fete sub 14 ani: Pandelescu Maria Catalina, Cornea Adina Elena si Sirbu Ilinca Maria.

Felicitari dragi copii!
Multumim parintilor pentru tot suportul acordat activitatii de performanta si speram in rezultate cat mai bune pe viitor.
Multumim antrenorilor Academiei de Sah Gabriel Mateuta, Catalin Carmaciu si Adrian Musat care antreneaza acesti copii minunati.
Suntem o mare familie!