Festivalul International de Sah Florin Gheorghiu 2019

Festivalul International de Sah Florin Gheorghiu 2019


Project Description

A doua editie a Festivalului International de Sah Florin Gheorghiu a adunat in acest weekend un numar impresionant de jucatori, peste 250 din 3 tari: Romania, Republica Moldova si Spania.
Festivalul a cuprins 6 turnee separate, Turneul A fiind destinat jucatorilor adulti, turneele B, C si D copiilor sub 14, 10 si 8 ani iar turneele E si F pentru copiii incepatori sub 12, respectiv 8 ani.

Frumusetea acestui festival este si mai mare prin prezenta Marelui Maestru International Florin Gheorghiu care, cu o energie fara margini, s-a alaturat copiilor si a fost mereu la dispozitia celor dornici de a invata din experienta marelui maestru.

Castigatorul turneului A a fost desemnat Rodriguez Renier Castellanos – Spania cu maxim de puncte care a fost urmat de Marele Maestru roman Ciprian-Costica Nanu si Maestra Internationala Silvia-Raluca Zgircea.
In turneul B, sub 14 ani s-au evidentiat Coicev Matei Adrian (CSU Bucuresti) pe prima pozitie urmat de Popescu Stefan Adrian (SCM Buzau) si Ulian Andrei Octavian (CSM Bucuresti).
Turneul C i-a avut ca invingatori pe Iordachescu George Matei (SCM Gloria Buzau) in pozitia de lider, urmat de Demciuc Vasile (Rep. Moldova) si Iordache Alexia Andreea (ACS MMI Andrei Murariu Bucuresti).
Grupa copiilor sub 8 ani a fost dominata de la prima runda de Bortun Radu Valentin (CS Oxygen Bucuresti) care a fost insotit pe podium de Micu Stefan (CS Dinamo Bucuresti) si Dinca Andrei (CS Oxygen Bucuresti).
Copiii incepatori si-au desemnat si ei castigatorii astfel:
Grupa sub 12 ani a fost castigata de Cornea Adina Elena (CS Oxygen Bucuresti) in timp ce grupa sub 8 ani a fost dominata de doi jucatori cu punctaj egal – Petroff Vlad si Rantz Thomas, ambii reprezentand CS Oxygen Bucuresti.

Felicitari tuturor participantilor, onoare invinsilor, multumiri parintilor si insotitorilor pentru rabdare si suport in tot ceea ce inseamna sah.

Suntem o mare familie!