Bitcoin Romania Chess Open – Editia a IV a – 7-8 mai 2022

Bitcoin Romania Chess Open – Editia a IV a – 7-8 mai 2022


Project Description

In perioada 7-8 mai 2022 a avut Editia a-IV-a a Bitcoin Romania Chess Open in organizarea Academiei de Sah, sub patronajul Bitcoin Romania .ro in frumoasa locatie pusa la dispozitie de Liceul International de Informatica Colentina (ICHB Colentina).
Concursul a fost condus de brigada de arbitri formata din Dinu Ioan Nicula, Florin Coman, Gabriel Georgescu, Bogdan Ulian si Roxana Firaru .
De asemenea, am avut placerea de a avea in mijlocul nostru jucatori din Ucraina, primiti in mod gratuit in turneu, ce au crescut valoarea competitiei, copii ce s-au integrat imediat in atmosfera competitiei.
Multumim participantilor, felicitari castigarilor si onoare invinsilor.
Concursul a avut 8 sectiuni care si-au desemnat castigatorii:
Turneul A – Open – Bilych Olexiy la egalitate pefecta cu Laptii Nazar, ambii din Ucraina urmati de Coicev Matei Andrei – CS Universitar de Sah Bucuresti.
Turneul B – U14 a avut castigator pe Bezeyko Olexander (Ucraina) urmat de Vardanian Yurii (Ucraina) si Anghelescu Teodor-Stefan (LPS Satu Mare).
Turneul C – U10 a fost castigat de Ganea Yanis-Andrei (CSS Ilfov) urmat de Tani Selina (CS Hannibal Bucuresti) si Parvu Razvan George (CS Oxygen Bucuresti)
Turneul D-U8 a fost adjudecat de Varabiescu Petru (CS Universitar de Sah Bucuresti) urmat de Mihai Albert (CS Oxygen Bucuresti) si Bostina Vladimir Ioan (CSM Ploiesti)
Turneele pentru amatori au fost castigate de: Popa Mihai (Turneul E-Open), Gheorghiu Alexandru Petru – CS Alcor Bucuresti (Turneul F-U11), Constanda Lucas Costin – CS Hannibal Bucuresti (Turneul G-U9) si Pruszter Alexandru-CS Alcor Bucuresti (Turneul H-U7).
Poze de la eveniment pot fi consultate aici: https://www.facebook.com/media/set/…
Pentru fotografii multumim echipei formate din Roxana Leocovici si Doru Ursachi.